Tornar enrere
09 Novembre — 2023
Grups de Gestió Emocional
Grups de Gestió Emocional

S’adrecen a infants i adolescents amb problemes per controlar la ràbia, tolerar la frustració, saber com afrontar les situacions difícils o acceptar els errors. Davant d’aquestes situacions poden reaccionar amb agressivitat, patiment o desesperança.

L’Autocontrol emocional és la capacitat que ens permet controlar i gestionar de forma adequada les emocions. Les emocions formen part del nostre dia a dia i influeixen en la manera de pensar, les decisions, els records, la comunicació amb els altres i la forma de comportar-nos i planificar el futur.

Cal que els nostres fills i filles adquireixin habilitats per afrontar amb èxit les dificultats i frustracions que es poden trobar en la vida quotidiana. La capacitat per reconèixer, expressar, regular, entendre i tractar les emocions pròpies i alienes per adaptar-se a les situacions és una part important de la intel·ligència emocional que els ajuda a entendre que els errors i les dificultats són oportunitats per aprendre, rectificar i superar-se.

Per tant, la qualitat de vida dels fills i filles depèn de la capacitat per sentir les emocions de forma adequada i per regular-les atenent a les circumstàncies.