Sandra Anguita Contreras

Psicologia clínica

Psicòloga infantojuvenil centrada en el treball amb infants i adolescents i les seves famílies. Tinc àmplia experiència en l’avaluació psicològica i el tractament de trastorns del neurodesenvolupament, trastorns d’aprenentatge i alteracions de la conducta i de l’estat d’ànim. Treballo des d’un vessant cognitivoconductual en coordinació amb la resta de professionals que atenen i donen suport al pacient: professorat, servei de psiquiatria, etc. Actualment, també realitzo tallers de prevenció a les escoles.

Durant els meus anys de formació i experiència clínica he adquirit coneixements especialitzats en psicologia infantojuvenil que m’han permès treballar tant en l’àmbit clínic, com al sanitari i educatiu. Soc Grau en Psicologia i Màster en Psicopatologia Clínica Infantojuvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat de Barcelona.

FORMACIÓ I ACREDITACIONS

Màster universitari en Psicologia General Sanitària. Universitat de Barcelona (2018) 

Màster universitari en Psicopatologia Clínica Infantojuvenil. Universitat Autònoma de Barcelona (2014) 

Formacions específiques en Trastorn per Dèficit d’Atenció amb Hiperactivitat (TDAH) i Trastorns Comòrbids (2014) i en Intervenció Clínica Infantil (2014)

Grau en Psicologia. Universitat Autònoma de Barcelona (2012)