Rosa Fernández-Valdés Marí

Psicologia clínica

Tinc una llarga i dilatada experiència com a psicòloga d’adults, especialitzada en trastorns emocionals i de la conducta alimentària. Soc Llicenciada en Psicologia i Màster en Medicina Conductual per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Vaig començar la meva pràctica professional al Servei de Psiquiatria de l’Hospital Germans Trias i Pujol fent tasques d’avaluació i teràpia cognitivoconductual en adults. Des de llavors m’he especialitzat en pacients amb trastorns tant de la conducta alimentària com d’ansietat, depressius, de la personalitat o dismòrfic corporal.

També tinc experiència docent i he publicat llibres i articles científics centrats en trastorns de la conducta alimentària.

FORMACIÓ I ACREDITACIONS

Formacions específiques en l’Aplicació del Protocol Unificat per al Tractament Transdiagnòstic dels Trastorns Emocionals (2016) i en Teràpia Dialèctica Conductual (2019)

Certificació de l’Entrenament intensiu en Teràpia Dialèctica Conductual™ (DBT) organitza per la Fundació Foro DBT (2018)

Suficiència investigadora en Psiquiatria. Comorbiditat en pacients amb anorèxia nerviosa i bulímia nerviosa. Influència de la comorbiditat en la gravetat del trastorn de la conducta alimentària (2005)

Cursos de doctorat en Psiquiatria i Psicologia Mèdica. Universitat Autònoma de Barcelona (1999-2001)

Màster universitari en Medicina Conductual. Universitat Autònoma de Barcelona (1998)

Llicenciada en Psicologia. Universitat Autònoma de Barcelona (1996)