Natàlia Picó Azanza

Neuropsicologia

Neuropsicòloga Clínica a la Fundació Institut de Psicologia des de 2007. Màster en Neuropsicologia Clínica i llicenciatura en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Neuropsicòloga amb àmplia experiència, formada a l’Institut Guttmann Hospital de Neurorehabilitació on havia treballat a la Unitat de Neuropsicologia, després d’haver obtingut beques de recerca com neuropsicòloga clínica i haver estat resident a la Unitat de Neuropsicologia del mateix Institut.

Treballo a la Fundació Institut de Psicologia des dels seus orígens, fa més de 15 anys. Soc especialista en l’avaluació i el tractament de trastorns del neurodesenvolupament (trastorns del llenguatge, trastorns de l’aprenentatge, trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat, discapacitat intel·lectual) i dany cerebral adquirit (traumatisme cranioencefàlic, accidents vasculars). 

També tinc experiència com a docent al màster universitari en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva a l’Institut Universitari de Neurorehabilitació Guttmann, adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona i en el postgrau en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta Infantil de la mateixa universitat.

FORMACIÓ I ACREDITACIONS

Acreditació professional en psicòleg expert en Neuropsicologia Clínica. Consell General del Col·legi Oficial de Psicòlegs (2017)

Acreditació en Psicologia General Sanitària pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (2014)

Diploma d’Estudis Avançats (DEA) i Suficiència Investigadora. “Imatges de Tensor de Difusió en Traumatismes Cranioencefàlics Crònics: Correlació entre mesures de gravetat i variables neuropsicològiques”. Departament de Psiquiatria i Psicobiologia. Facultat de Medicina. Universitat de Barcelona (2007)

Cursos de Doctorat en Neurociències. Departament de Psiquiatria i Psicobiologia. Facultat de Medicina. Universitat de Barcelona (2006)

Acreditació professional de psicòloga experta en Neuropsicologia Clínica. Consell General del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (2006)

Màster universitari en Neuropsicologia Clínica. Programa de postgrau del Departament de Psiquiatria i Psicobiologia Clínica. Universitat de Barcelona (2002)

Llicenciatura en Psicologia. Universitat de Barcelona (1999)