Mireia Sala Casal

Psicologia clínica

Psicòloga sanitària especialitzada en trastorns d’aprenentatge, trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat (TDAH), trastorns de conducta, trastorn de l’espectre alcohòlic fetal (TEAF) i trastorn de l’espectre autista (TEA) d’infants, joves, adults i les seves famílies.

Disposo d’una àmplia experiència en el tractament, seguiment i valoració de programes individuals i grupals d’atenció psicològica per a infants, joves i adults, en l’assessorament, seguiment i formació a les famílies, al professorat i a alumnes de centres educatius, així com, en l’organització, gestió i coordinació de grups d’habilitats comunicatives i socioemocionals i activitats i estades d’oci terapèutic dirigides a infants, adolescents i adults amb TEA.

Abans de formar part de l’equip de l’Institut de Psicologia, he treballat durant més de 10 anys en centres d’atenció psicològica com a psicòloga sanitària, reeducadora psicopedagògica i també com a vetlladora d’infants i adolescents amb TEA i espina bífida.

FORMACIÓ I ACREDITACIONS

Acreditació clínica ADOS-2. IGAIN (2021)

Jornada Internacional de formació sobre el Trastorn de l’espectre autista (TEA) en l’adolescència i l’edat adulta. Associació TEA Vallès (2019)

Formacions específiques en TDAH: Tractaments del TDAH i les seves implicacions actuals socials, escolars i familiars, intervenció cognitivoconductual i farmacològica del TDAH. Col·legi oficial de Psicòlegs (2013-2018).

Formacions específiques en TEA. Associació TEA Vallès (2013-2017)

Màster universitari en Psicologia Clínica i de la Salut. Institut Superior Estudis Psicològics (2013)

Curs sobre Pensament Social a càrrec de Michelle Garcia Winner (2013)

Formació específica en TDAH: Les reeducacions psicopedagògiques des de l’abordatge cognitivoconductual. Gestió de conflictes a l’aula: nens i adolescents amb comportament difícil. Curs clínic sobre el TDAH: avaluació, diagnòstic i pla terapèutic. Fundació Adana (2012)

Llicenciatura en Psicologia. Universitat Autònoma de Barcelona (2012)