Dra. Montserrat Pàmias Massana

Psiquiatria

Psiquiatra de referència del servei de psiquiatria de la Fundació Institut de Psicologia des de l’any 2010. Cap de Servei de Salut Mental Infantil i Juvenil de la Corporació Sanitària Parc Taulí. Soc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra, especialista en Psiquiatria per l’IMAS-Hospital del Mar i doctora en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona.

La meva activitat clínica se centra majoritàriament en el camp de l’autisme, el trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat, els trastorns de l’ànim i els trastorns psicòtics.

Tinc experiència com a docent en màsters i postgraus vinculats tant a la Facultat de Medicina com a la de Psicologia de diverses universitats. També he estat vinculada a projectes de recerca finançats amb fons nacionals i europeus. Fruit de la recerca he publicat diversos articles científics. 

Participo en grups de treball clínics i de gestió, soc membre de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental des de 1998, membre de l’Associació Espanyola de Psiquiatria del Nen i de l’Adolescent des de 2005 i membre de la Societat Catalana de Psiquiatria Infantojuvenil des de 2001, on he estat membre de la Junta i Presidenta.

FORMACIÓ I ACREDITACIONS

Màster universitari en Direcció i Gestió Sanitària. Universitat de Barcelona (2022)

Doctora en Medicina. Universitat Autònoma de Barcelona (2020)

Postgrau en Gestió Clínica i Organització de Serveis Assistencials. Escola d’Alta Direcció i Administració (2004) 

Especialista en Psiquiatria. IMAS-Hospital del Mar (2001)

Postgrau en Avenços en Endarreriment Mental. Universitat Autònoma de Barcelona (1998)

Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Universitat de Navarra (1995)