L’equip

Som un conjunt de professionals que treballem amb un enfocament interdisciplinari per atendre totes les teves necessitats.

Psicòlegs, psiquiatres, psicopedagogs, neuropsicòlegs i logopedes amb una àmplia experiència i la vocació d’ajudar-te a trobar solucions, resoldre conflictes, adquirir eines i superar situacions a partir d’una relació de confiança basada en el respecte. El treball en equip i el seu alt nivell de formació són un fet distintiu que contribueix a marcar la diferència.

I comptem amb un ampli equip de reeducadores i reeducadors, especialitzats en dificultats d’aprenentatge i amb titulacions en psicologia, pedagogia, magisteri o logopèdia.

Direcció

Dra. Esther Trepat de Ancos

Directora

Directora de la Fundació Institut de Psicologia des de la seva creació (2006) i doctora en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona, on també em vaig graduar en psicologia i, prèviament, en Magisteri. He realitzat diversos màsters i postgraus. Soc professora associada del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona, membre de l’equip d’investigació de la Unitat d’Epidemiologia i Diagnòstic en Psicopatologia del Desenvolupament, dirigit per la Dra. Lourdes Ezpeleta. Col·laboro com a docent en diferents màsters universitaris i soc autora de diverses publicacions científiques en l’àmbit de la psicopatologia i dels problemes de conducta.

Per saber-ne més clica aquí
Equip clínic

Natàlia Picó Azanza

Neuropsicologia

Neuropsicòloga Clínica a la Fundació Institut de Psicologia des de 2007. Màster en Neuropsicologia Clínica i llicenciatura en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Neuropsicòloga amb àmplia experiència, formada a l’Institut Guttmann Hospital de Neurorehabilitació on havia treballat a la Unitat de Neuropsicologia, després d’haver obtingut beques de recerca com neuropsicòloga clínica i haver estat resident a la Unitat de Neuropsicologia del mateix Institut.

Per saber-ne més clica aquí

Dra. Núria de la Osa Chaparro

Psicologia clínica

Doctora en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Especialista en Psicologia Clínica i en Pertorbacions del Llenguatge i l’Audició. La meva carrera professional s’ha centrat en l’estudi de la psicologia clínica infantil, concretament en la prevenció, l’avaluació i el diagnòstic, i tinc especial interès en els factors que causen o faciliten els problemes de salut mental en la població infantojuvenil.

Per saber-ne més clica aquí

Sandra Anguita Contreras

Psicologia clínica

Psicòloga infantojuvenil centrada en el treball amb infants i adolescents i les seves famílies. Tinc àmplia experiència en l’avaluació psicològica i el tractament de trastorns del neurodesenvolupament, trastorns d’aprenentatge i alteracions de la conducta i de l’estat d’ànim. Treballo des d’un vessant cognitivoconductual en coordinació amb la resta de professionals que atenen i donen suport al pacient: professorat, servei de psiquiatria, etc. Actualment, també realitzo tallers de prevenció a les escoles.

Per saber-ne més clica aquí

Clàudia Manuel Braojos

Psicologia clínica

Psicòloga sanitària infantojuvenil amb àmplia experiència en l’àmbit de la psicopatologia infantil i especialitzada en el trastorn de l’espectre autista (TEA). Després de graduar-me en Psicologia a la Universitat Ramon Llull, vaig iniciar l’especialització amb el Postgrau Autisme: Diagnòstic i Intervenció de la Universitat de Barcelona del qual he anat cursant les diverses actualitzacions. Posteriorment, he realitzat formacions en eines específiques d’avaluació (ADI-R i l ADOS-2) i mètodes d’intervenció (mètode TEACCH, Denver, funcions executives, pragmàtica del llenguatge, etc.).

Per saber-ne més clica aquí

Estela Torvisco Valares

Psicologia clínica

Estic especialitzada en trastorns del neurodesenvolupament i, concretament, en el trastorn de l’espectre autista (TEA): administració i correcció de proves estandarditzades, dinamització de grups d’habilitats socials, habilitats comunicatives i gestió emocional amb adolescents amb TEA i donar pautes per a les famílies o tasques de prevenció i assessorament a escoles, fent un treball multidisciplinari amb l’entorn educatiu i centres de salut que intervenen amb el pacient, supervisant els professionals del centre de referència i coordinant altres professionals que intervenen en els casos.

Per saber-ne més clica aquí

Mireia Sala Casal

Psicologia clínica

Psicòloga sanitària especialitzada en trastorns d’aprenentatge, trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat (TDAH), trastorns de conducta, trastorn de l’espectre alcohòlic fetal (TEAF) i trastorn de l’espectre autista (TEA) d’infants, joves, adults i les seves famílies.

Per saber-ne més clica aquí

Maite Pérez Araéz

Psicologia clínica

Psicòloga infantojuvenil especialitzada en el tractament, seguiment i valoració de programes individuals d’atenció psicològica per a infants i joves; la coordinació i assessorament i seguiment a les famílies, centres educatius i professionals de suport domiciliari. Tinc el Grau en Psicologia i el màster en Psicopatologia Clínica Infantojuvenil per la Universitat Autònoma de Barcelona i el màster en Psicopedagogia per la Universitat Oberta de Catalunya.

Per saber-ne més clica aquí

Inma Fúnez Morante

Psicologia clínica

Com a psicòloga de la Fundació Institut de Psicologia faig avaluacions psicològiques, intervenció clínica, coordino reeducacions psicopedagògiques amb infants i adolescents amb trastorns del neurodesenvolupament i realitzo tallers de prevenció de conductes de risc i promoció de la salut.

Per saber-ne més clica aquí

Rosa Fernández-Valdés Marí

Psicologia clínica

Tinc una llarga i dilatada experiència com a psicòloga d’adults, especialitzada en trastorns emocionals i de la conducta alimentària. Soc Llicenciada en Psicologia i Màster en Medicina Conductual per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per saber-ne més clica aquí

Annabel Ibarz Jordan

Logopèdia i Psicopedagogia

Logopeda i psicopedagoga des de 2007 a la Fundació Institut de Psicologia, on coordino els serveis de reeducacions i logopèdies. Diplomada en Formació del Professorat i Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona i llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Oberta de Catalunya.

Per saber-ne més clica aquí

Dra. Montserrat Pàmias Massana

Psiquiatria

Psiquiatra de referència del servei de psiquiatria de la Fundació Institut de Psicologia des de l’any 2010. Cap de Servei de Salut Mental Infantil i Juvenil de la Corporació Sanitària Parc Taulí. Soc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra, especialista en Psiquiatria per l’IMAS-Hospital del Mar i doctora en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per saber-ne més clica aquí

Reeducacions

I comptem amb un ampli equip de reeducadores i reeducadors, especialitzats en dificultats d’aprenentatge i amb titulacions en psicologia, pedagogia, magisteri o logopèdia.

Administració

Anna Roig Roig

Administrativa

Des de l’any 2010 formo part de l’equip d’administració de la Fundació Institut de Psicologia on m’encarrego de l’atenció telefònica i personal de pacients i duc a terme tasques de facturació i organització administrativa.

Per saber-ne més clica aquí

Victoria Herrera Martínez

Administrativa

Soc secretària administrativa de la Fundació Institut de Psicologia des de l’any 2016. Em faig càrrec de la gestió de cites, les agendes dels professionals o la digitalització de les històries clíniques, entre altres tasques.

Per saber-ne més clica aquí

Raquel Cepero Arredondo

Administrativa

Soc membre de l’equip d’administració de la Fundació Institut de Psicologia des de l’any 2013. A més de l’atenció personalitzada i la coordinació de programacions dels pacients i faig tasques administratives de suport a la direcció.

Per saber-ne més clica aquí

L’Anna Roig, la Raquel Cepero i la Victòria Herrera estan sempre disposades a informar-vos i a atendre-us tant telefònicament com a la recepció de la Fundació Institut de Psicologia.